Udovoljite svojim čulima uživajući u specijalitetima domaće I internacionalne kuhinje u najraskošnijem ambijentu u okruženju. Ovaj jedinstveni objekat nalazi se u šarmantnoj marini Kalimanj u Tivtu što daje poseban pečat ovoj divnoj priči, spajajući stari ribarski Tivat I neosporni moderni luksuz ovog prostora.

Pored božanstvenog vizuelnog, ovaj restoran Vam pruža I potpuni gastronomski užitak. Jelovnik obiluje bojama I veoma raznolikim ukusima koji definitivno obećavaju. Neka od internacionalnih jela od kojih bi posebno izdvojili Stek Orange, Hawaii salata, Tatar losos, Taljata Aromatica… učiniće da se osjećate kao da ste proputovali svijet gastronomskih užitaka. Ništa manje ukusna I zanimljiva su i jela domaće kuhinje poput svježe ribe, crvenog I crnog rižota, različitih vrsta potaža. Tu je I bogat izbor pažljivo pripremljenih poslastica. U bogatoj vinariji moći ćete da birate najprestižnija kako domaća tako i strana vina. A, da bi užitak bio potpun pobrinuće se barmeni koji će Vas ponuditi bogatim izborom koktela.

Započnite svoj dan najboljom esspreso kafom , kroassanom I svježe cijedjenim sokom uživajući sa prijateljem u predivnom ambijentu bara u prizemlju lokala. Proslavite zaključenje posla ručkom u kosmopolitskom lounge/restoranskom dijelu na prvom spratu, nazdravljajući čašom dobrog vina. Završite svoj dan sa stilom, uživajući u romantičnoj atmosferi terase na vrhu restorana sa koje se pruža fantastičan pogled na marinu.

Dobri domaćini, izvrsni šefovi i ljubazno osoblje učiniće da se osjećate božanski.

Dobro Došli!